Over Veron Goemans

Versterk je merk met een onweerstaanbaar profitboek

Veron Goemans is profitboek mentor, trainer, spreker en auteur. Met haar associatieve en creatieve geest verbindt zij elementen uit het ene (kennis)gebied aan het andere, waardoor er nieuwe perspectieven ontstaan en haar klanten weer verder kunnen.


De focus van Veron is er altijd op gericht om elke kennisondernemer aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen. Zij is ervan overtuigd dat haar klanten tot veel meer in staat zijn dan zij zelf denken, daarom richt zij de schijnwerper op paden die voor haar klanten in het donker liggen.


Haar missie is om kennisexperts te helpen om de groei van hun bedrijf te versnellen, meer klanten aan te trekken en meer impact te hebben met het schrijven, promoten en publiceren van een onweerstaanbaar profitboek,
waarmee zij dé expert in hun markt worden.


Met de kennis uit hun boek creëren Veron's klanten moeiteloos andere onweerstaanbare producten
zoals een online training, een boek presentatie of een high end programma. 


Veron studeerde sociologie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij werkte als interim-verandermanager bij grote en middelgrote organisaties. In haar laatste baan in een publieke organisatie heeft zij diverse complexe projecten succesvol geleid. Zij heeft een achtergrond als Personeel en Organisatie Adviseur en is gecertificeerd coach, trainer, counselor en therapeut in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP).


Veron heeft een zoon, een dochter en drie kleinkinderen waar zij minimaal een keer per week voor kookt. Sinds kort heeft Veron een kooikerhondje 'Woody' waarmee zij dagelijks met veel plezier een paar uur wandelt.

Wat anderen over Veron zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Ik raad Veron van harte aan bij
andere ondernemers!"

Eind 2014 had ik al 100 bladzijdes geschreven aan mijn boek. Na die 100 pagina’s bleef het in de laptop ‘hangen’ terwijl ik wel graag mijn boek wilde uitbrengen. Ik wilde het wel, maar maakte geen tijd vrij voor mijn boek.

Door Veron's stok-achter-de-deur-aanpak had ik in 3 maanden een geheel nieuw boek geschreven. Zij hielp mij om de tijd ervoor vrij te maken en in te plannen.

Tijdens haar masterclass had ik ineens een compleet nieuwe structuur geschreven voor mijn boek waarmee ik plotseling wel uit de voeten kon. Ik dacht: als zij dit voor elkaar krijgt in een uur tijdens een masterclass, dan kan zij mij vast ook goed helpen met het werkelijk afmaken van mijn boek!

Veron's doortastendheid en adviezen hebben mij enorm geholpen om het in te plannen ook al moest het boek wel eens wijken omdat ik andere prioriteiten kreeg. De wekelijkse afspraken, daar keek ik naar uit want ik vond het gewoon enorm leuk om met Veron te sparren over mijn boek en over andere marketing activiteiten.

Irene Ogier, de Webacademie

"Je gaat daadwerkelijk naar huis met
de blauwdruk van je boek!"

Voordat ik aan de VIP-dag begon had ik niet gedacht dat ik in staat zou zijn om een boek te schrijven. Ik had geen flauw idee hoe ik dat zou kunnen aanpakken en ik was dan ook heel nieuwsgierig en eerlijk is eerlijk ook wel een beetje sceptisch. Ik was ervan overtuigd dat het onmogelijk zou zijn om dit in 1 ochtend te kunnen leren.

Veron heeft echter een methode ontwikkeld die je stap voor stap door het proces leidt. Werkende weg kreeg ik er steeds meer vertrouwen in dat ook ik het zou kunnen. Ze geeft veel informatie, praktische tips en trics die maken dat echt iedereen dit kan leren.

Je gaat daadwerkelijk naar huis met een blauwdruk van je boek. Het enige dat je zelf moet doen is schrijven en als je precies doet wat zij zegt, dan heb je binnen de kortste keren een manuscript van circa 120 bladzijdes liggen. Ik kan deze VIP-dag aan iedereen aanbevelen!

Lenette Nieuwenhuijze, INNERklik

"Ik werd meteen aan het werk gezet!"
In de VIP-sessie met Veron Goemans werd ik al snel aan het werk gezet. En dat is natuurlijk wat je moet doen als je echt wilt dat je boek er komt: direct aan de gang!

Door de handvatten en inzichten die me nu aangereikt zijn moet het boek er binnen 3 maanden zijn. De inzichten en opgedane ervaring met het schrijven maakt dat je direct naar huis wilt om jezelf op te sluiten en je boek te schrijven. Tegelijkertijd weet ik nu dat ik er ook 3 maanden voor mag gebruiken. Het boek komt er! 

Ed Pach, vvvcuracao.nl