Veron is jouw go-to CanvaMarketing Expert. Met een creatieve mindset, een speelse benadering en een talent om resultaatgericht te werken, helpt zij vrouwelijke ondernemers hun marketing en business naar een hoger niveau te tillen.

Haar passie ligt in het maken van opvallende afbeeldingen, video's, powerpoints en teksteffecten die echt de aandacht trekken en jouw 'brand' stevig positioneert in de markt. Een andere passie van haar is marketing. Omdat je voor je marketing (bewegende) beelden nodig hebt, combineert zij Marketing met Canva. Zij voelt zich als een vis in het water als zij vrouwelijke ondernemers daarmee verder kan helpen.

Zij maakt complexe processen eenvoudig en met haar uitgebreide kennis van Canva en Marketing helpt zij jou je boodschap te versterken, zodat jouw merk gaat stralen. Met haar altijd to-the-point benadering, betekent samenwerken met haar dat jouw bedrijf binnen afzienbare tijd naar het next level gaat.


Veron studeerde sociologie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij werkte als interim-verandermanager bij grote en middelgrote organisaties. In haar laatste baan in een publieke organisatie heeft zij diverse complexe projecten succesvol geleid. Zij heeft een achtergrond als Personeel en Organisatie Adviseur en is gecertificeerd coach, trainer, counselor en therapeut in het Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Daarnaast heeft zij een scala trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van Marketing en Ondernemerschap.


Veron heeft een zoon, een dochter en drie kleinkinderen die zij regelmatig ziet, zij is een echt familiemens. Zij heeft een kooikerhondje 'Woody' waarmee zij dagelijks met veel plezier een paar uur wandelt en speelt.