WIL JIJ EEN SNELLE START? Zodat jouw boek er ook daadwerkelijk komt?

Doe dan mee met mijn online workshop 'Boekstart Intensive' 

(De workshop wordt opgenomen, je krijgt de replay!)

Workshop 23 september

Dit levert de 'Boekstart Intensive' je op

Resultaten

Je ontdekt hoe je jouw boek onweerstaanbaar maakt. Je weet waarover je schrijft en voor wie. Je hebt je boekbelofte. En je hebt duidelijk voor ogen wat je met je boek wilt bereiken!

Resultaten

Je hebt de blauwdruk van je boek met je eigen unieke methode. Daarmee kun je ná het schrijven van je boek andere producten creëren en business uit je boek halen. Je kunt meteen aan de slag!

No brainer prijs € 97,-  

(inclusief boek)

Dit zeggen anderen erover ...

"Je gaat daadwerkelijk naar huis met een blauwdruk van je boek. Het enige dat je zelf moet doen is schrijven en als je precies doet wat zij zegt, dan heb je binnen de kortste keren een manuscript van circa 100 bladzijdes liggen. Ik kan deze workshop aan iedereen aanbevelen!”
Lenette Nieuwenhuijze - INNERklik

"Tijdens je workshop had ik ineens een compleet nieuwe structuur geschreven voor mijn boek waarmee ik plotseling wel uit de voeten kon. Ik dacht: als jij dit voor elkaar krijgt tijdens een korte workshop, dan kun je mij vast ook goed helpen met het werkelijk afmaken van mijn boek!"

Irene Ogier - De Webacademie

“Door de handvatten en inzichten die me nu aangereikt zijn moet het boek er binnen 3 maanden zijn. De inzichten en opgedane ervaring met het schrijven maakt dat je direct naar huis wilt om jezelf op te sluiten en je boek te schrijven. 

Mijn boek komt er!"

Ed Pach - vvv-curacao.nl