Ontvang je GRATIS DEEL PER MAIL en krijg meteen toegang tot een speciale boekactie

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
50%
Je bent er bijna
Waar mag ik het naar toesturen?
Ja, stuur mij een gratis deel
TEKST ACHTERCOVER

Droom jij van een eigen boek om meer mensen te bereiken, veel meer impact te hebben en er ook meer business mee te boeken? Maar heb je geen idee hoe je moet beginnen?

Dan is dit boek geknipt voor jou. Je vindt alle informatie die je nodig hebt om je boek te schrijven, te publiceren, te promoten en om er meer business uit te halen. Bovendien ontmasker en elimineer je de saboteurs die jou van het schrijven van je boek afhouden.

Voor ervaren ondernemers is een eigen boek een uitstekende stap voor de groei van je bedrijf, voor het vergroten van je expertstatus, het versterken van je positionering en het aanboren van nieuwe markten.

Als startend ondernemer neem je met een eigen boek meteen een enorme voorsprong ten opzichte van andere beginners in jouw markt. In dit boek staat een eenvoudige structuur voor starters. 

Dus ga aan de slag en zorg dat je boek er komt!


Enkele lezersreacties:

"Weinig ondernemers blijken in staat om zonder enige hulp hun boek te schrijven. In een heldere en prettige schrijfstijl neemt Veron je aan de hand mee om onder andere veelvoorkomende obstakels te elimineren, zodat jij jouw boek gaat manifesteren; ik raad het je dan ook warm aan."
~ Sandra Derksen


" Ik vind het een prettig leesbaar en vlot geschreven boek. Ik denk dat je mensen hier echt mee helpt om een boek te schrijven. Het geeft houvast. En je maakt het do-able. En dat is heel belangrijk. De interview fragmenten geven cachet aan je boek en laten zien dat een expert bent."
~ Erika Lunsche


"Mijn eerste gevoel bij dit boek is: deze vrouw heeft er verstand van dus als ik een boek wil schrijven dan moet ik haar advies volgen! Wat mij betreft ben je erin geslaagd om een boek te schrijven dat lekker wegleest en waardevolle inhoud heeft. Je bent overtuigend zonder badinerend of betweterig te zijn. Knap!"
~ Lenette Nieuwenhuijze